Tomaattignocchit
Nopea, värikäs ja maukas pasta-annos.

Ainesosat
400g | Gnocchi pastaa |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Keltasipulia |
1rasia | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
1dl | Oliiviöljyä |
300g | Paseerattua-tomaattia |
1ruukku | Hienonnettua ruohosipulia |
Suolaa, mustapippuria | |
Sokeria | |
Parmesaanijuustoa raastettuna |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pastat Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon Maidoton |
Kausi | Arkiruoka |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Paistettu |
Tee näin:
- Tässä käytetty esikypsennettyä gnocchia.
- Kuumenna iso paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy ja sipulit.
- Lisää pannulle gnocchit.
- Paista gnoccheihin hieman väriä.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
- Keitä gnocchit kypsäksi.
- Lisää tarvittaessa hieman vettä.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Lisää joukkoon ruohosipuli.
- Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.