Tomaattignocchit
Nopea, värikäs ja maukas pasta-annos.
400g | Gnocchi pastaa |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Keltasipulia |
1rasia | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
1dl | Oliiviöljyä |
300g | Paseerattua-tomaattia |
1ruukku | Hienonnettua ruohosipulia |
Suolaa, mustapippuria | |
Sokeria | |
Parmesaanijuustoa raastettuna |
- Tässä käytetty esikypsennettyä gnocchia.
- Kuumenna iso paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy ja sipulit.
- Lisää pannulle gnocchit.
- Paista gnoccheihin hieman väriä.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
- Keitä gnocchit kypsäksi.
- Lisää tarvittaessa hieman vettä.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Lisää joukkoon ruohosipuli.
- Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.