Kasvisreseptit

Tyrnikeittoa mascarponevaahdolla

Tarjoile keitto haaleana ja lisää nokareina mascarponevaahtoa.
(0)
(2777)
Ainesosat
Tulosta
Tyrnikeitto:
2dlTyrniä, pakastettua
1dlSokeria
1tlVaniljasokeria
3,5dlVettä
1rklPerunajauhoja
Mascarponevaahto:
1rklTomusokeria
75gMascarpone-juustoa
1dlKuohukermaa
Annosta
Tee näin:
  1. Keitto
  2. Keitä tyrni, vesi, sokeri ja vaniljasokeri, noin 2-3minuuttia.
  3. Sekoita sauvasekoittimella, kaada keitto siivilän läpi kulhoon.
  4. Kaada keitto takaisin kattilaan.
  5. Sekoita perunajauhot pieneen määrään vettä, sekoita keittoon ohuessa virrassa.
  6. Kiehauta nopeasti keitto uudestaan vain niin että se paksuuntuu.
  7. Mascarponevaahto
  8. Vatkaa tomusokeri,mascarpone ja kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
  9. Tarjoile keitto haaleana ja lisää nokareina mascarponevaahtoa.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.