Kasvisreseptit

Tyrnivanukas

Vähän kuin Ris a la Malta mutta raikkaalla tyrnin maulla!
(0)
(638)
Ainesosat
Tulosta
4,5dlVettä
1,5dlTyrnimehu
1dlSokeria
1mmVaniljajauhetta
1dlPuuroriisiä
3dlKuohukermaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Jälkiruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Keitetty
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Keitä vesi, tyrnimehu, sokeri, vaniljajauhe ja puuroriisi noin 35-40 minuuttia, kunnes se kiinteytyy riisipuuron kaltaiseksi.
  2. Anna puuron jäähtyä, joko kylmässä vesihauteessa tai jääkaapissa, puuron tulee olla täysin kylmä.
  3. Vatkaa sillä aikaa kerma kovaksi vaahdoksi, käännä tyrnipuuroon ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile pakastettujen tyrnien ja mielellään ylimääräisen kermanokareen kera.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.