Viikuna-appelsiinichutney
Chutney on hillomainen lisuke, jota käytetään monesti intialaisten ruokien kanssa. Viikuna-appelsiinichutney soveltuu myös leiville ja keksien tai juustojen kera.

Ainesosat
4kpl | Tuore viikuna |
2kpl | Appelsiini |
1kpl | Keltasipuli |
3kpl | Tähtianis |
2kpl | Kanelitanko |
0,5tl | Suola |
1dl | Sokeri |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Hillot Säilöntä Lisukkeet |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon Maidoton Kananmunaton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Voidaan esivalmistella Sekoitettu Keitetty |
Tee näin:
- Mittaa kaikki muut ainekset (appelsiineista mehu puristettuna ja sipuli hienonnettuna) kattilaan paitsi viikunat.
- Hauduta miedolla lämmöllä siirappimaiseksi.
- Lisää lohkotut viikunat joukkoon ja sekoita hennosti.
- Säilö purkissa kylmässä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.