Viikuna-appelsiinichutney
Chutney on hillomainen lisuke, jota käytetään monesti intialaisten ruokien kanssa. Viikuna-appelsiinichutney soveltuu myös leiville ja keksien tai juustojen kera.
4kpl | Tuore viikuna |
2kpl | Appelsiini |
1kpl | Keltasipuli |
3kpl | Tähtianis |
2kpl | Kanelitanko |
0,5tl | Suola |
1dl | Sokeri |
- Mittaa kaikki muut ainekset (appelsiineista mehu puristettuna ja sipuli hienonnettuna) kattilaan paitsi viikunat.
- Hauduta miedolla lämmöllä siirappimaiseksi.
- Lisää lohkotut viikunat joukkoon ja sekoita hennosti.
- Säilö purkissa kylmässä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.