Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Pohja | |
200g | Maalahden limppua tai vastaavaa |
75g | Voita |
Täyte | |
0,5ruukkua | Tuoretta rakuunaa |
1nippua | Tilliä |
0,5ruukkua | Timjamia |
0,5ruukkua | Basilikaa |
600g | Maustamatonta tuorejuustoa |
2tl | Dijon-sinappia |
1tl | Suolaa |
2tl | Agar agar |
1dl | Ruokakermaa |
Koristeluun | |
1purkki | Oranssit helmitomaatit |
Tuoreita yrttejä |
- Pohja
- Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
- Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
- Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
- Aseta kylmään.
- Täyte
- Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
- Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
- Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
- Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
- Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.