Banaanipannukakku
Muutamia vuosia sitten banaaniletut nousivat kuuluisiksi sallituiksi herkuiksi. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä oli helppo, mutta ei riittävä. Banaanien kypsymistä odotellessa resepti kehittyi kokeiluiden myötä ja hioitui täyttäväksi herkuksi, jonka taikina taipuu niin pannariin kuin lettuihinkin!

Ainesosat
3kpl | Banaani |
2dl | Gluteeniton kaurahiutale |
1dl | Mantelijauhe |
6kpl | Kananmuna |
1,5rkl | Kardemumma |
1tl | Suola |
1rkl | Kookosöljy |
2rkl | Hunaja |
Annosta
Tee näin:
- Yhdistä kulhoon kaikki ainekset lukuunottamatta kookosöljyä.
- Survo survimella tasaiseksi.
- Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.
- Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja anna kookosöljyn sulaa samalla uunivuokaan (34 x 24).
- Kaada taikina vuokaan, kun uuni on lämmennyt ja paista 20-25 min.
- Nauti marjojen ja maapähkinävoin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.