Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä
Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.
Bataatti ranskalaiset | |
500g | Bataattia |
2rkl | Oliiviöljyä |
1tl | Suolaa |
2tl | Timjamia |
1tl | Valkosipulijauhetta |
Fetajuustokreemi | |
150g | Fetajuustoa |
200ml | Kaurafraiche / Creme fraiche |
0,5tl | Suolaa |
0,25tl | Mustapippuria |
- Bataatti ranskalaiset
- Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
- Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
- Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
- Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
- Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
- Paahda uunissa 20 minuuttia.
- Fetajuustokreemi
- Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
- Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
- Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
- Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
- Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.