Erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti
Hans Välimäen erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti joka tarjoillaan joko lämpimänä tai kylmänä.
200g | Erivärisiä #SNÄXI helmitomaatteja |
200g | Närpiön kirsikkatomaatteja |
3kpl | Salottisipulia kuorittuina ja hienoksi leikattuina |
1kpl | Valkosipulinkynsi kuorittuna ja hienonnettuna |
1rkl | Valkoviinietikkaa |
0,5rkl | Sokeria |
0,5tl | Suolaa |
Mustapippuria myllystä | |
1dl | Oliiviöljyä |
2kuulaa | Hyvää mozzarellaa |
1nippu | Basilikaa |
1nippu | Rukolaa |
- Yhdistä sipuli, valkosipuli, etikka, sokeri ja oliiviöljy kattilaan.
- Kuumenna ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet.
- Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla, lisää tomaatit, lämmitä uudelleen ja anna maustua hetki.
- Tarjoile lämpimänä tai kylmänä mozzarellan kanssa ja viimeistele annos basilikalla ja rucolalla.
- Hyvä leipä sopii tähän annokseen kyytipojaksi!!
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.