Pan con Tomate
Pan con Tomate on klassinen espanjalainen tapas, jossa rapeaksi paahdettu patonki saa seurakseen mehevän tomaatti–valkosipulitäytteen. Favorino-tomaatit tuovat ruokaan täyteläisyyttä ja basilika viimeistelee raikkaan, aromikkaan makukokonaisuuden. Täydellinen alkupala tai nopea tapashetki.

Ainesosat
| 16-20kpl | patonkiviipaleita |
| 8kpl | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatteja |
| 2kpl | yksikyntistä valkosipulia |
| 0,5dl | oliiviöljyä |
| 1tl | suolaa |
| 0,5tl | mustapippuria rouhittuna |
| 1ruukku | tuoretta basilikaa |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Lisukkeet Alkupalat Naposteluruoka Välipalat |
| Erikoisruokavalio | Kananmunaton Maidoton |
| Kausi | Juhla Kesä Vappu Halloween |
| Kategoria | Resepti |
| Tuoteosastot | Tomaatit |
| Vaikeusaste | Helppo Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Kuumenna paistinpannu ja paista patonkiviipaleet toiselta puolelta rapeaksi.
- Ota viipaleet sivuun ja aseta tarjoiluastialle.
- Hienonna valkosipuli ja kuutioi tomaatit.
- Kuumenna paistinpannu uudestaan ja lisää pannulle oliiviöljy ja valkosipulit. Kuullota pari minuuttia.
- Lisää pannulle kuutioidut Favorino tomaatit.
- Hauduttele miedolla lämmöllä tomaatti kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta lusikalla tomaatti-valkosipuliseosta paahdettujen patonkiviipaleiden päälle.
- Koristele tuoreella basilikalla.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







