Tomaatti-lehtikaalipiirakka
Terveellinen lehtikaali toimii mainiosti piirakassa.
Pohja | |
Ruispiirakkapohja, valmis | |
Täytteet | |
1pkt | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
3dl | Lehtikaalia |
1pkt | Tuoretta oreganoa |
2dl | Emmentaljuustoraastetta |
Mustapippuria | |
Suolaa | |
Paprikajauhetta | |
Munamaito | |
1dl | Maitoa |
1kpl | Kananmuna |
- Öljyä piirakkavuoka, itse käytin irtopohjaista kakkuvuokaa koska halusin piirakalle korkeamman reunuksen. Kauli taikina ja asettele vuokaan.
- Paista lehtikaaleja pannulla öljyssä, mausta ne mm. paprikajauheella, suolalla, pippurilla.
- Puolita kirsikkatomaatit ja asettele kirsikkatomaatit ja lehtikaalit pohjan päälle. Silppua päälle tuore oregano. Rouhaise päälle vielä suolaa ja pippuria.
- Sekoita munamaito ja kaada täytteiden päälle. Lisää viimeiseksi juustoraaste.
- Paista uunissa n. 25-30 minuuttia 200 asteessa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.