Gorgonzola-saksanpähkinäkastike
Tarjoile oman suosikki pastan kanssa.
2dl | Ruokakermaa |
2rkl | Rypsiöljyä |
200g | Gorgonzolajuustoa |
1dl | Vettä |
2kpl | Keltasipulia |
150g | Saksanpähkinöitä |
Suolaa, mustapippuria |
- Lämmitä paistinpannu.
- Lisää rypsiöljy pannulle.
- Lisää sipulit ja freesaa pari minuuttia.
- Lisää kerma, vesi ja Gorgonzolajuusto.
- Keitä ja sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää joukkoon pähkinät.
- Tarjoile pastan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.