Gorgonzola-saksanpähkinäkastike
Tarjoile oman suosikki pastan kanssa.

Ainesosat
| 2dl | Ruokakermaa |
| 2rkl | Rypsiöljyä |
| 200g | Gorgonzolajuustoa |
| 1dl | Vettä |
| 2kpl | Keltasipulia |
| 150g | Saksanpähkinöitä |
| Suolaa, mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pastat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Lämmitä paistinpannu.
- Lisää rypsiöljy pannulle.
- Lisää sipulit ja freesaa pari minuuttia.
- Lisää kerma, vesi ja Gorgonzolajuusto.
- Keitä ja sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää joukkoon pähkinät.
- Tarjoile pastan kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







