Gratinoitu burrito
Vege a la Mexico, lisää kotimaista chiliä saadaksesi tulisemman täytteen.
1kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Keltasipuli |
0,5kpl | Solo valkosipuli |
2rkl | Tomaattipyrettä |
1tl | Harissaa |
2rkl | Rypsiöljyä |
230g | Esikeitettyjä kidneypapuja |
150g | Säilyke maissia |
5kpl | Kotimaista tomaattia |
0,5ruukkua | ruohosipulia |
8kpl | Maissi- tai vehnätortillaa |
50g | Crème Fraiche |
100g | Raastettua juustoa |
50kpl | Nachosipsejä, murskattuja |
- Hienonna paprika, sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota rypsiöljyssä tomaattipyreen ja harissapastan kanssa.
- Kaada vesi pavuista ja maissista siivilällä, kuullota mukaan ja lisää karkeasti leikatut tomaatit ja ruohosipulit.
- Anna kiehua hiljalleen paksuksi täytteeksi, noin 10-15 minuuttia.
- Täytä tortillat täytteellä, rullaa yhteen ja laita uunivuokaan, käytä tarvittaessa grillitikkuja tai cocktailtikkuja saadaksesi tortillat pysymään kiinni.
- Sivellä tortillat yläpuolelta creme fraichillä, ripottele päälle juustoraaste ja murskatut nachosipsit.
- Gratinoi 225 asteisessa uunissa n 12-15 minuuttia jotta burritokset saavat väriä.
- Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.