Helpot papupyörykät
Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.
2prk | Esikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja) |
3rkl | Oliiviöljyä |
1rkl | Sitruunamehua |
4kpl | Iso valkosipulinkynttä |
1tl | kuivattua basilikaa |
1tl | Chilijauhetta |
1tl | Kuivattua rosmariinia |
Dippikastike | |
1dl | Turkkilaista jogurttia |
1dl | Kermaviiliä |
1tl | Dijon-sinappia |
Sitruunamehua | |
kuivattua basilikaa | |
Mustapippuria myllystä |
- Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
- Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
- Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
- Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
- Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.