Hernehummus
Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.

Ainesosat
380g | Kikherneitä |
150g | Sulatettuja vihreitä herneitä |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2rkl | Oliiviöljyä |
1,5dl | Vettä |
2rkl | Sitruunamehua |
1,5tl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Närpiön Vihanneksen kurkku |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet Naposteluruoka |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Miksaamalla Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Huuhtele kikherneet.
- Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
- Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kurkusta sauvoja jolla voit dipata hummusta.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.