Juurespannu halloumijuustolla
Tee isompi satsi ja säästä huomiseen.
150g | Naurista |
150g | Palsternakkaa |
150g | Bataattia |
3kpl | Porkkanaa |
1kpl | Keltasipuli, iso |
0,5dl | Rypsiöljyä (tai 40g voita) |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
Sokeria | |
1pkt | Halloumia |
1rkl | Rypsiöljyä |
Tarjoiluun: | |
Punasipulia, silputtua | |
Sitruunaöljyä |
- Laita uuni lämpimään 200 asteeseen.
- Kuori kaikki juurekset, ja leikkaa 2 cm kuutioihin. Sulata voi tai öljy valurautapannussa, lisää kaikki juurekset ja ruskista varovasti.
- Kun juurekset ovat saaneet hienon värin aseta valurautapannu uuniin n. 20 minuuttia, tai niin kauan että juurekset ovat pehmenneet.
- Leikkaa halloumijuusto 1 cm viipaleisiin, ja voitele oljyllä. Grillaa tai paista siivut paistinpannussa.
- Lisää ne valurautapannuun punasipulin kanssa, ja ripottele päälle sitruunaöljyä.
- Tarjoile raikkaan tomaattisalaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.