Kalaton kalakeitto
Kalakeitto ilman kalaa! Keitto saa kuitenkin paljon perinteisestä maustaan tuoreista yrteistä ja sitruunasta. Laita päälle cavi-artia sekä hieno silputtua nori merilevää niin keitto saa pehmeän ja miellyttävän merellisen maun.
Keitto | |
400g | perunaa |
200g | Porkkanaa |
200g | Palsternakkaa |
100g | Purjoa, 10cm pala |
100g | Selleri |
100g | Fenkolia |
Kuori 1 sitruunasta | |
1l | Vettä |
2kpl | Liemikuutiota |
0,5ruukkua | ruohosipulia |
1nippu | Tilliä |
3dl | Ruokakermaa, 15% |
Suolaa, mustapippuria | |
Tarjoiluun | |
Cavi-art | |
Sushi noria |
- Kuori ja pese juurekset.
- Leikkaa perunat, palsternakka ja selleri karkeiksi paloiksi.
- Leikkaa porkkana ja purjo kolikoiksi sekä hienonna fenkoli.
- Hauduta kaikki paitsi tilli, ruohosipuli sekä kerma 25-30 minuuttia kunnes juurekset ovat pehmenneet.
- Lisää hienonnettu ruohosipuli, tilli sekä kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoile yhdessä hienoksi silputun norin sekä nokareellisen cavi-artia kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.