Paksoi Ramen
Japanilaistyylisesta keitosta on monta vaihtoehtoa.
4kpl | Paksoi |
2kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
200g | Mungpavun itua |
1ruukku | Tuoretta korianteria |
50g | Wakamemerilevää |
50g | Misotahnaa |
1,2l | Vettä |
4kpl | Norimerilevälevyä |
Suolaa |
- Laita vesi kattilaan.
- Kiehauta.
- Lisää joukkoon merilevä ja misotahna.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Jaa liemi tarjoilukulhoihin.
- Lisää kulhoihin paksoi, punainen chili, idut ja norimerilevälevyt.
- Koristele korianterilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.