Kukkakaalikeitto
Satokaudella kannattaa tehdä isompi satsi koska keittoa voi syödä monta päivää.

Ainesosat
1kpl | Kukkakaali |
1kpl | Keltasipuli |
2dl | Kermaa |
Vihanneslientä | |
Suolaa | |
Pippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Keitot Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varsi.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä kukkakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Aja sauvasekoittimella sileäksi, lisää kerma, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 10 minuuttia lisää. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.