Kasvisreseptit

Kunnon tzatziki

Huhhuh mitkä maut! Aidossa tzatzikissa valkosipuli saa maustaa jogurttia vähintään tunnin ajan ja kurkku on kunnolla valutettu, jonka ansiosta kastike on ihanan paksua. Tilli sopii tzatzikin mausteeksi mainiosti!
(0)
(2289)
Ainesosat
Tulosta
0,5Kurkku
3dlTurkkilaista jogurttia
2Valkosipulinkynttä
2rklOliiviöljyä
1rklValkoviinietikkaa
0,5tlSuolaa
1rkltuoretta tilliä hienonnettuna
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Kastikkeet ja marinadit
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Tee näin:
  1. Raasta kurkku ja laita se siivilään valumaan vähintään tunniksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne jogurtin joukkoon oliiviöljyn, valkoviinietikan ja suolan kanssa. Laita jogurtti maustumaan jääkaappiin kurkkujen valumisen ajaksi.
  3. Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon. Sekoita joukkoon myös tilli. Tarkista maku. Tarjoile tzatziki esimerkiksi kasvispihvien kanssa.
SK
Kokkisi oli:Satokausi KalenteriSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.