Kurkku-fetapasta
Pasta joka maistuu niin kylmänä kuin lämpimänä. Kurkku-fetapasta on loistava ateria ottaa mukaan esim piknikille. Helppo, nopea ja maistuva!
2kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
200g | Fetajuusto |
1dl | Oliiviöljy |
2rkl | Valkoviinietikka |
2tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
2kpl | Punasipuli |
1ruukku | Tuore tilli |
500g | Pasta |
- Laita pastalle vesi kiehumaan.
- Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
- Voit käyttää mitä tahansa pastaa, oman maun mukaisesti.
- Hienonna punasipulit ja tilli.
- Sekoita oliiviöly, valkoviinietikka, suola, mustapippuri, tilli ja punasipuli vinegretiksi.
- Kuori, halkaise, koverra ja viipaloi kurkut.
- Kuumenna paistinpannu.
- Paista kurkkuviipaleet pannulla.
- Sekoita pastan joukkoon vinegretti ja kurkut.
- Tarjoile murustetun fetajuuston kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.