Kurkkurullia
Vihreä on kaunista! Raikasta ja kotitekoista sormiruokaa joka sopii mainiosti viikonlopun aloitukseen!

Ainesosat
100g | Pinjansiemeniä |
1ruukku | Basilikaa |
100g | Kevätsipulia |
1,5dl | Oliiviöljyä |
50g | Parmesaania |
0,5tl | Suolaa |
2pussia | Mozzarellaa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen kurkkua |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Juhla Kesä Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Miksaamalla Paistettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Paahda pinjasiemenet kuumassa paistinpannussa, anna jäähtyä.
- Laita ¾ siemenistä monitoimikoneeseen yhdessä leikatun basilikan, hienonnetun kevätsipulin, oliiviöljyn, parmesaanijuuston sekä suolan kanssa.
- Sekoita rakeiseksi massaksi.
- Leikkaa kurkusta molemmat päät pois, höylää esim juustohöylällä pitkiä viipaleita.
- Aseta kurkkuviipaleet esim leivinpaperille ja laita jokaiselle viipaleelle pestoa.
- Leikkaa mozzarella tangoiksi, 16 palaa.
- Kääri kurkut peston kanssa mozzarellan ympärille.
- Tarjoiluun lisää rullien päälle jäljellä olevat paahdetut siemenet, vähän sormisuolaa ja nokare pestoa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.