Kyssäkaali-parmesanjuustovuoka
Onko kyssäkaali tuttu aines? Jos ei niin suosittelen kokeilemaan kyssäkaali-parmesanjuustovuokaa, joka maistuu sellaisenaan tai lisukkeena.
1kg | Kyssäkaali |
4dl | Ruokakerma |
150g | Parmesanjuustoraaste |
2tl | Suola |
1tl | Mustapippuri |
- Aseta uuni 160 asteeseen.
- Kuori ja siivuta kyssäkaali.
- Sekoita kerman joukkoon suola ja mustapippuri.
- Kasaa voideltuun uunivuokaan ensin kyssäkaalia, sitten kermaseosta ja parmesanjuustoraastetta.
- Toista muutaman kerran.
- Varmista päällimmäisen kerroksen olevan kermaa ja juustoa.
- Laita vuoka uuniin n. 20 min tai kunnes valmis.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.