Kasvisreseptit

Myskikurpitsa-linssikeitto

Paahdettu kurpitsa ja punaiset linssit muodostavat oivallisen arkiruuan! Kurpitsasoseen voi tehdä etukäteen pakkaseen ja ottaa sieltä kiireessä.
(0)
(634)
Tulosta
0,8gMyskikurpitsaa
Rypsiöljyä
1kplSipuli
1dlPunaisia linssejä
2kplPorkkanaa
1dlAuringonkukansiemeniä
Appelsiinimehua
Valkosipulin kynsi
1kplKasvisliemikuutio
Inkivääriä jauhettuna
Suolaa
  1. Valele myskikurpitsa öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda uunissa kypsäksi.
  2. Tee soseeksi; lisää tarvittaessa vettä tai esim. appelsiinimehua.
  3. Halutessasi voit pakastaa kurpitsasoseen ja käyttää vasta myöhemmin.
  4. Kuullota sipulia ja hienonnettua valkosipulia öljyssä kattilassa, lisää kuutioidut porkkanat.
  5. Lisää 5 dl vettä ja kasvisliemikuutio.
  6. Huuhdo linssit ja lisää joukkoon.
  7. Lisää mausteet, keitä linssit kypsiksi. Halutessasi voit soseuttaa keiton sauvasekoittimella.
IP
:Iida Paukkunen
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.