Paahdettu valkosipuli-fetapasta
Ovatko vihannekset ja sipulisi nuokkuneet jo jonkin aikaa pöydällä mutta et tiedä mitä niistä keksisit tehdä? Tässä kokeiluarvoinen resepti johon soveltuu niin suoraan kaupasta tuodut kuin muutaman päivän odottaneet vihannekset. Kulhollinen täyttävää, runsaanmakuista ja ihanaa ruokaa! Käyttämällä gluteenitonta spagettia saat ateriasta gluteenittoman.
400g | Spagetti |
300g | Fetajuusto |
3kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
1rasia | Närpiön Vihanneksen dunne tomaatti |
2kpl | Keltasipulia |
4kpl | Kuoripäällisiä yksikyntisiä valkosipuleita |
2rkl | Oliiviöljy |
1tl | Suola |
Tarjoilua varten: | |
Tuoreita yrttejä (basilika esim.) | |
Parmesanjuusto | |
Rouhittu mustapippui |
- Aloita laittamalla fetajuusto, pilkotut suippopaprikat, Dunne tomaatit, viipaloitu keltasipulit ja valkosipulit uunin kestävään vuokaan.
- Lisää vuokaan oliiviöljyä ja suolaa.
- Pyörittele tasaiseksi.
- Paahda 30 minuuttia uunissa, kunnes valkosipulit ovat pehmenneet.
- Keitä spagetti paketin ohjeiden mukaan.
- Puristele valkosipuleiden sisus ulos ja sekoita uunivuoan ainesosat tasaiseksi.
- Sekoita feta-paprika tahna spagetin joukkoon.
- Tarjoile parmesaanijuuston ja tuoreiden yrttien kanssa.
Lämpötila puuttuu kokonaan, missä lämmössä siis paahdetaan?
Hei Jami, riippuu hieman uunistasi. Mutta 180-200 asteella voi testata. Paahtoprosessia pitää hieman valvoa ettei mikään pala.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.