Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla
Pellillinen vihanneksia ja sieniä on helppo ja nopea tapa saada enemmän vihreää joulupöytään. Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

Ainesosat
600g | Ruusukaalia |
200g | Herkkusieniä |
400g | Närpiön Helmitomaatteja |
2rlk | Oliiviöljyä |
1,5tl | Sormisuolaa |
1mm | Mustapippuria |
1kpl | granaattiomena |
Balsamicokastiketta |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Lisukkeet Naposteluruoka |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
- Leikkaa ruusukaali ja herkkusienet paloiksi.
- Huuhtele tomaatit.
- Laita kaikki vihannekset pellille jolla leivinpaperi.
- Valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paahda uunin keskitasolla 20 minuuttia.
- Kaiva sillä aikaa granaattiomenasta siemenet ja laita ne kulhoon.
- Ota pelti uunista ja sekoita joukkoon granaattiomenan siemenet ja valuta päälle runsaasti balsamicokastiketta ennen tarjoilua.
- Tarjoile lisukkeena vaikka joulupöydässä tai muussa buffapöydässä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.