Paprika-gnocchit
Teetkö miltei aina saman pastaruuan? Miten olisi kokeilla jotain muuta välillä? Tämä on värikäs ja maukas. Ja ihan yhtä nopea kun muutkin pasta-annokset valmistaa. Muistathan että kaupassa on nykyään todella kattava valikoima gluteenittomia pastavaihtoehtoja!
500g | Gnocchi |
1kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
1kpl | Punasipuli |
10kpl | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
1rkl | Oliiviöljy |
0,5tl | Mustapippuri, rouhittu |
0,5tl | Suola |
1ruukku | Tuore basilika |
1dl | Rastettu parmesaanjuusto |
- Kiehauta gnocchit ohjeen mukaan ja valuta.
- Ruskista gnocchit pikaisesti paistinpannulla ja nosta sivuun.
- Lisää paistinpannulle pilkotut punasipuli, siivutetut Närpiön suippopaprika ja Närpiön Favorino tomaatit ja kuullota muutama minuutti.
- Lisää suola ja mustapippuri.
- Kaada sekaan gnocchit ja anna vielä maustua muutama minuutti.
- Viimeistele tuoreella basilikalla ja parmesaanilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.