Paprikadippi
Dippikastike sopii niin grillattujen kuin paahdettujenkin kasvisten kanssa.
3kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
2kpl | Punasipulia, kuorittuna |
2kpl | Valkosipulin kynttä, kuorittua |
1dl | Oliiviöljyä |
3dl | Vettä |
2rkl | Punaviinietikkaa |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Sokeria |
- Pilko paprikat, punasipulit ja valkosipulin kynnet.
- Laita kattila hellalle lämpiämään.
- Lisää oliiviöljy kattilaan.
- Lisää kasvikset ja freesaa 1-2 minuuttia.
- Lisää vesi ja punaviinietikka.
- Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi
- Anna nesteen haihtua melkein kokonaan pois.
- Laita massa tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Tarjoile lohkoperunojen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.