Paprikadippi
Dippikastike sopii niin grillattujen kuin paahdettujenkin kasvisten kanssa.

Ainesosat
3kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
2kpl | Punasipulia, kuorittuna |
2kpl | Valkosipulin kynttä, kuorittua |
1dl | Oliiviöljyä |
3dl | Vettä |
2rkl | Punaviinietikkaa |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Sokeria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Kastikkeet ja marinadit Lisukkeet Naposteluruoka |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min 30-60 min |
Valmistustapa | Miksaamalla Paistettu |
Tee näin:
- Pilko paprikat, punasipulit ja valkosipulin kynnet.
- Laita kattila hellalle lämpiämään.
- Lisää oliiviöljy kattilaan.
- Lisää kasvikset ja freesaa 1-2 minuuttia.
- Lisää vesi ja punaviinietikka.
- Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi
- Anna nesteen haihtua melkein kokonaan pois.
- Laita massa tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Tarjoile lohkoperunojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.