Kasvisreseptit

Cashewpesto

Tämä pesto maistuu ihanalta leivän päällä tai vaikkapa pastan kaverina. Makua voit muunnella vaihtelemalla yrttejä. Kermaisen koostumuksen saamiseksi pähkinöitä kannattaa liottaa ennen käyttöä. Nopeiten se onnistuu mahdollisimman kuuman veden avulla - näin liotusaika lyhenee huomattavasti.
(0)
(4149)
Ainesosat
Tulosta
2dlcashewpähkinöitä
0,5dlSitruunamehua
0,5dlOliiviöljyä
1dlsilputtua persiljaa
1dlsilputtua basillikaa
1Valkosipulinkynsi
Suolaa
Pippuria
Annosta
Tee näin:
  1. Mittaa cashewpähkinät kulhoon.
  2. Kiehauta vettä kattilassa ja kaada pähkinöiden päälle niin, että ne peittyvät.
  3. Anna pähkinöiden pehmetä n. 15 minuuttia.
  4. Valuta vesi pois ja lisää sitruunamehu, oliiviöljy, silputut yrtit sekä valkosipulinkynsi.
  5. Aja tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
AS
Kokkisi oli:Aino-Kaisa SihtolaSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.