Kasvisreseptit

Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla

Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.
(0)
(843)
Ainesosat
Tulosta
1kplParsakaali (n. 500 g)
1kplKeltasipuli
1prkEsikeitettyjä valkoisia papuja
2dlKermaa
Kasvislientä
Suolaa
Valkopippuria
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Keitot
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
  2. Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
  3. Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
  4. Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
  5. Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
  6. Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
BH
Kokkisi oli:Björn HelsingSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.