Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.

Ainesosat
1kpl | Parsakaali (n. 500 g) |
1kpl | Keltasipuli |
1prk | Esikeitettyjä valkoisia papuja |
2dl | Kermaa |
Kasvislientä | |
Suolaa | |
Valkopippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Keitot Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
- Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
- Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.