Perunarieska
Hyödynnä ylijäänyt perunamuusi ja tee siitä perunarieskoja aamupalaksi tai välipalaksi. Perunarieskojen teko muusista on helppoa ja nopeaa. Kädenkäänteessä täysin uusi ruoka! Sitä paitsi ne ovat todella maukkaita.

Ainesosat
500g | Perunamuusi |
2-3dl | Vehnäjauho |
Suola | |
Rypsiöljyä paistamiseen | |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
200g | Mozzarellajuusto |
2rkl | Tilli |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Välipalat Suolaiset leivonnaiset Naposteluruoka Leipä Alkupalat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Kurkut |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Leivonta Voidaan esivalmistella Paistettu |
Tee näin:
- Sekoita kylmään perunamuussiin vehnäjauhot.
- Lisää tarvittaessa jauhoja vähän kerrallaan.
- Mausta taikina tarvittaessa suolalla.
- Taikinasta pitää pystyä muotoilla kiekkoja.
- Kuumenna paistinpannu ja paista rieskat pannulla rapeiksi molemmin puolin.
- Anna rieskojen jäähtyä ennen tarjoilua.
- Laita rieskojen päälle kurkkua, mozzarellaa ja tilliä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.