Perunarieska
Hyödynnä ylijäänyt perunamuusi ja tee siitä perunarieskoja aamupalaksi tai välipalaksi. Perunarieskojen teko muusista on helppoa ja nopeaa. Kädenkäänteessä täysin uusi ruoka! Sitä paitsi ne ovat todella maukkaita.
500g | Perunamuusi |
2-3dl | Vehnäjauho |
Suola | |
Rypsiöljyä paistamiseen | |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
200g | Mozzarellajuusto |
2rkl | Tilli |
- Sekoita kylmään perunamuussiin vehnäjauhot.
- Lisää tarvittaessa jauhoja vähän kerrallaan.
- Mausta taikina tarvittaessa suolalla.
- Taikinasta pitää pystyä muotoilla kiekkoja.
- Kuumenna paistinpannu ja paista rieskat pannulla rapeiksi molemmin puolin.
- Anna rieskojen jäähtyä ennen tarjoilua.
- Laita rieskojen päälle kurkkua, mozzarellaa ja tilliä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.