Ranskalainen sipulikeitto
Tarjoile juustoleivän kanssa.
8kpl | Keltasipulia |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | kasvisliemikuutio |
4kpl | Laakerinlehteä |
1ruukku | Lehtipersiljaa |
Suolaa, mustapippuria | |
Sokeria | |
Rypsiöljyä |
- Laita laakeaan kattilaan rypsiöljy ja kuoritut sekä hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Paahda sipuleita kattilassa, kunnes ovat kullanruskeita.
- Lisää noin litra vettä.
- Lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.
- Hauduttele sipulit pehmeiksi.
- Lisää tarvittaessa vettä.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Lisää lopuksi lehtipersilja joukkoon.
- Tarjoile juustoleivän kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.