Ranskalainen sipulikeitto
Tarjoile juustoleivän kanssa.

Ainesosat
| 8kpl | Keltasipulia |
| 2kpl | Valkosipulinkynttä |
| 1kpl | kasvisliemikuutio |
| 4kpl | Laakerinlehteä |
| 1ruukku | Lehtipersiljaa |
| Suolaa, mustapippuria | |
| Sokeria | |
| Rypsiöljyä |
Annosta
Tee näin:
- Laita laakeaan kattilaan rypsiöljy ja kuoritut sekä hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Paahda sipuleita kattilassa, kunnes ovat kullanruskeita.
- Lisää noin litra vettä.
- Lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.
- Hauduttele sipulit pehmeiksi.
- Lisää tarvittaessa vettä.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Lisää lopuksi lehtipersilja joukkoon.
- Tarjoile juustoleivän kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







