Helpot papupyörykät
Papupyörykät sopivat mainiosti lounaaksi.

Ainesosat
| 2prk | Esikeitettyjä papuja (musta- ja kidneypapuja) | 
| 3rkl | Oliiviöljyä | 
| 1rkl | Sitruunamehua | 
| 4kpl | Iso valkosipulinkynttä | 
| 1tl | kuivattua basilikaa | 
| 1tl | Chilijauhetta | 
| 1tl | Kuivattua rosmariinia | 
| Dippikastike | |
| 1dl | Turkkilaista jogurttia | 
| 1dl | Kermaviiliä | 
| 1tl | Dijon-sinappia | 
| Sitruunamehua | |
| kuivattua basilikaa | |
| Mustapippuria myllystä | 
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Lisukkeet Pääruoat Välipalat  | 
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton  | 
| Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi  | 
| Vaikeusaste | Helppo Vähän vaativampi  | 
| Valmistusaika | 30-60 min  | 
| Valmistustapa | Miksaamalla Uunissa Voidaan esivalmistella  | 
Tee näin:
- Tee ensin dippikastike maustumaan jääkaappiin.
 - Huuhtele esikeitetyt pavut huolellisesti.
 - Lisää kaikki papupyöryköiden ainekset blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon, surauta melko tasaiseksi tahnaksi.
 - Lämmitä uuni 200 asteeseen.
 - Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä.
 - Paahda pyöryköitä uunissa n. 10 minuuttia.
 - Tarjoile dipin ja haluamiesi härpäkkeiden kera.
 
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.






