Paholaisen hillo

Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 10
Rating: 3.1
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria
  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Paholaisen hillo

Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 10
Rating: 3.1
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria
  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 10
Rating: 3.1
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria

Ohjeet

  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!