Paholaisen hillo

Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 11
Rating: 3.18
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria
  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Paholaisen hillo

Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 11
Rating: 3.18
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria
  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Votes: 11
Rating: 3.18
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

8kpl Valkosipulinkynttä
1tl Suolaa
1tl Murskattua mustapippuria
1/2dl Etikkaa
2 1/2dl Hillosokeria

Ohjeet

  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!