
![]() |
Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu!
Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!
|
|
![]() |
Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu!
Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisen hillo!
|
![]() |

Paholaisen hillo
Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu!
Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
2-4kpl | Kotimaista punaista chiliä |
8kpl | Valkosipulinkynttä |
1tl | Suolaa |
1tl | Murskattua mustapippuria |
1/2dl | Etikkaa |
2 1/2dl | Hillosokeria |
- Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
- Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
- Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
- Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
- Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
- Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
- Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.