Kategoriat

Vaikeusaste

Uunifetapasta

Hittipasta, eikä suotta! Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöljyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Näistä aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään.
Votes: 19
Rating: 3.79
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Somen villinnyt hittipasta, helposti ja nopeasti arkeen ja juhlaan!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

250g Pastaa
200g Fetaa
1dl Oliiviöljyä
1/2kpl Chili
2rs Kirsikkatomaatteja
1ripaus Suolaa
1ripaus Mustapippuria
1ruukku Basilikaa
  1. Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan.
  2. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.
  3. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
  4. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.
  5. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
  6. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  7. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.

Kokkisi oli

Jenni HäyrinenJenni Häyrinen

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Uunifetapasta

Hittipasta, eikä suotta! Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöljyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Näistä aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään.
Votes: 19
Rating: 3.79
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Somen villinnyt hittipasta, helposti ja nopeasti arkeen ja juhlaan!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

250g Pastaa
200g Fetaa
1dl Oliiviöljyä
1/2kpl Chili
2rs Kirsikkatomaatteja
1ripaus Suolaa
1ripaus Mustapippuria
1ruukku Basilikaa
  1. Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan.
  2. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.
  3. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
  4. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.
  5. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
  6. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  7. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.

Kokkisi oli

Jenni HäyrinenJenni Häyrinen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Uunifetapasta
Hittipasta, eikä suotta! Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöljyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Näistä aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään.
Votes: 19
Rating: 3.79
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

250g Pastaa
200g Fetaa
1dl Oliiviöljyä
1/2kpl Chili
2rs Kirsikkatomaatteja
1ripaus Suolaa
1ripaus Mustapippuria
1ruukku Basilikaa

Ohjeet

  1. Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan.
  2. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.
  3. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
  4. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.
  5. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
  6. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  7. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.

Kokkisi oli

Jenni HäyrinenJenni Häyrinen

Testaa seuraavaksi

Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Nokkoskeitto
Nokkoskeitto chilillä

Etkö ole kokeillut nokkoskeitto enemmin niin nyt on aika!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Hernehummus
Hernehummus

Tarjoile lisukkeena salaatin kanssa tai dippinä vihanneksille.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pastasalaatti
Pastasalaatti paprikalla, tomaatilla & fetajuustolla

Saat annoksesta helposti gluteenittoman vaihtamalla pasta gluteenittomaksi pastaksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!