Savupaprikapasta
Paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja chiliä uunissa paahtamalla syntyy maukas pohja pastakastikkeelle.
Savupaprikalla maustetut uunikasvikset survaistaan kastikkeeksi, joka sekoitetaan pastan joukkoon. Tarjoile herkullinen pasta timjamin ja revityn mozzarellan kera!
6kpl | tomaatti |
4kpl | paprika |
1kpl | sipuli |
0,5kpl | valkosipuli |
1kpl | chili |
2rkl | oliiviöljy |
1rkl | savupaprikamauste |
0,5tl | suola |
1ripaus | mustapippuri |
400g | tagliatelle pasta |
1nippu | timjamia |
125g | mozzarella |
- Puolita tomaatit. Lohko paprikat ja sipuli. Halkaise valkosipuli kahtia horisontaalisti.
- Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää oliiviöljyä tasaisesti kasviksille. Ripottele päälle savupaprikamauste.
- Paahda kasviksia 220-asteessa noin 30 minuuttia. Käännä lopuksi uuni grillivastukselle ja paahda vielä 5 minuuttia.
- Kaiva valkosipulinkynnet kuorestaan. Survo valkosipulinkynnet, muut kasvikset ja pellille valunut liemi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile timjamin ja mozzarellajuuston kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.