Kasvisreseptit

Kunnon tzatziki

Huhhuh mitkä maut! Aidossa tzatzikissa valkosipuli saa maustaa jogurttia vähintään tunnin ajan ja kurkku on kunnolla valutettu, jonka ansiosta kastike on ihanan paksua. Tilli sopii tzatzikin mausteeksi mainiosti!
(0)
(2315)
Ingredienser
Tulosta
0,5Kurkku
3dlTurkkilaista jogurttia
2Valkosipulinkynttä
2mskOliiviöljyä
1mskValkoviinietikkaa
0,5tskSuolaa
1msktuoretta tilliä hienonnettuna
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Såser och marinader
Specialkost
Äggfri
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Över 60 min
Gör så här:
  1. Raasta kurkku ja laita se siivilään valumaan vähintään tunniksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne jogurtin joukkoon oliiviöljyn, valkoviinietikan ja suolan kanssa. Laita jogurtti maustumaan jääkaappiin kurkkujen valumisen ajaksi.
  3. Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon. Sekoita joukkoon myös tilli. Tarkista maku. Tarjoile tzatziki esimerkiksi kasvispihvien kanssa.
SK
Din kock:Satokausi KalenteriFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.