Kasvisreseptit

Lätta bönbollar

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.
(0)
(211)
Tulosta
2brkFörkokata bönor (svart- och kidneybönor)
3mskOlivolja
1mskCitronsaft
4stVitlöksklyftor, stora
1tsktorkad basilika
1tskChilipulver
1tskTorkad rosmarin
Dippsås
1dlTurkisk youghurt
1dlGräddfil
1tskDijonsenap
Citronsaft
torkad basilika
Svartpeppar från kvarnen1.
  1. Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
  2. Skölj de förkokta bönorna noggrant.
  3. Hacka vitlöksklyftorna.
  4. Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
  5. Värm ugnen till 200 grader.
  6. Rulla rullader av smeten.
  7. Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
  8. Servera med dippen och valfria tillbehör.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.