Bananchokladvåfflor

Bananchokladvåfflor med kokosgrädde & chokladsås

Vem kan motstå choklad och våfflor? Är de dessutom glutenfria passar de även allergikern!
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Efterrätten som får som får det att vattnas i munnen!

 

Portioner

våfflor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Våfflor
2st Bananer
4st Ägg
1dl Havremjöl
0,5dl Havregryn
1msk Kakao
1msk Honung
0,5tsk Salt
0,5tsk Kardemumma
Kokosolja till gräddningen
Kokosgrädde
1burk Kokosmjölk, 400 ml
1msk Honung
1msk Citronsaft
Snabb chokladsås
1msk Kokosolja
1-2msk Honung
2tsk Kakao
Till servering
Kakonibs
Hallon
Våfflor
  1. Mixa banan, ägg och havremjöl med en stavmixer.
  2. Lägg till havregryn, kakao, honung och kryddor och mixa lite till
  3. Grädda i ett våffeljärn med ungefär 1 msk kokosolja per våffla.
Kokosgrädde
  1. Ställ konservburken med kokosmjölk i kylskåpet över natten.
  2. Öppna sedan burken och gröp ur den tjocka grädden som stigit upp till ytan och lägg i en skål.
  3. Häll bort vattnet som finns längst ner i burken.
  4. Lägg till citronsaft och honung i grädden och vispa fluffig med en elvisp.
Chokladsås
  1. Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm upp.
  2. Rör om under tiden.
Servering
  1. Servera med kokosgrädde, chokladsås, kakaonibs och hallon.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Bananchokladvåfflor med kokosgrädde & chokladsås

Vem kan motstå choklad och våfflor? Är de dessutom glutenfria passar de även allergikern!
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Efterrätten som får som får det att vattnas i munnen!

 

Portioner

våfflor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Våfflor
2st Bananer
4st Ägg
1dl Havremjöl
0,5dl Havregryn
1msk Kakao
1msk Honung
0,5tsk Salt
0,5tsk Kardemumma
Kokosolja till gräddningen
Kokosgrädde
1burk Kokosmjölk, 400 ml
1msk Honung
1msk Citronsaft
Snabb chokladsås
1msk Kokosolja
1-2msk Honung
2tsk Kakao
Till servering
Kakonibs
Hallon
Våfflor
  1. Mixa banan, ägg och havremjöl med en stavmixer.
  2. Lägg till havregryn, kakao, honung och kryddor och mixa lite till
  3. Grädda i ett våffeljärn med ungefär 1 msk kokosolja per våffla.
Kokosgrädde
  1. Ställ konservburken med kokosmjölk i kylskåpet över natten.
  2. Öppna sedan burken och gröp ur den tjocka grädden som stigit upp till ytan och lägg i en skål.
  3. Häll bort vattnet som finns längst ner i burken.
  4. Lägg till citronsaft och honung i grädden och vispa fluffig med en elvisp.
Chokladsås
  1. Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm upp.
  2. Rör om under tiden.
Servering
  1. Servera med kokosgrädde, chokladsås, kakaonibs och hallon.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Bananchokladvåfflor
Bananchokladvåfflor med kokosgrädde & chokladsås
Vem kan motstå choklad och våfflor? Är de dessutom glutenfria passar de även allergikern!
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
våfflor

Recept

Våfflor
2st Bananer
4st Ägg
1dl Havremjöl
0,5dl Havregryn
1msk Kakao
1msk Honung
0,5tsk Salt
0,5tsk Kardemumma
Kokosolja till gräddningen
Kokosgrädde
1burk Kokosmjölk, 400 ml
1msk Honung
1msk Citronsaft
Snabb chokladsås
1msk Kokosolja
1-2msk Honung
2tsk Kakao
Till servering
Kakonibs
Hallon

Ohjeet

Våfflor
  1. Mixa banan, ägg och havremjöl med en stavmixer.
  2. Lägg till havregryn, kakao, honung och kryddor och mixa lite till
  3. Grädda i ett våffeljärn med ungefär 1 msk kokosolja per våffla.
Kokosgrädde
  1. Ställ konservburken med kokosmjölk i kylskåpet över natten.
  2. Öppna sedan burken och gröp ur den tjocka grädden som stigit upp till ytan och lägg i en skål.
  3. Häll bort vattnet som finns längst ner i burken.
  4. Lägg till citronsaft och honung i grädden och vispa fluffig med en elvisp.
Chokladsås
  1. Lägg alla ingredienser i en kastrull och värm upp.
  2. Rör om under tiden.
Servering
  1. Servera med kokosgrädde, chokladsås, kakaonibs och hallon.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande