
![]() |
Glacerad ananas
Glacerad ananas med mascarponeskum.
Syrligt och sött tillsammans!
Glacerad ananas
Marscarponeskum
|
Glacerad ananas
Mascarponeskum
|
![]() |
Glacerad ananas
Glacerad ananas med mascarponeskum.
Syrligt och sött tillsammans!
|
![]() |

Glacerad ananas
Glacerad ananas med mascarponeskum.
Glacerad ananas
1st | Ananas, stor |
1 1/2dl | Socker |
Saften av 1 citron |
1/2tsk | Kanel |
1/2tsk | Vaniljpulver |
Marscarponeskum
2dl | Vispgrädde |
200g | Mascarpone |
2tsk | Kokossocker |
Skal av 1/2 citron |
Glacerad ananas
- Skala ananasen och skär i 8 skivor.
- Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
- Låt svalna något.
- Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
- Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
- Servera med mascarponeskum samt färska bär.
Mascarponeskum
- Vispa grädden till hårt skum.
- Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.