Glacerad ananas med mascarponeskum

Glacerad ananas

Glacerad ananas med mascarponeskum.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Syrligt och sött tillsammans!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Glacerad ananas
1st Ananas, stor
1 1/2dl Socker
Saften av 1 citron
1/2tsk Kanel
1/2tsk Vaniljpulver
Marscarponeskum
2dl Vispgrädde
200g Mascarpone
2tsk Kokossocker
Skal av 1/2 citron
Glacerad ananas
  1. Skala ananasen och skär i 8 skivor.
  2. Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
  3. Låt svalna något.
  4. Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
  5. Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
  6. Servera med mascarponeskum samt färska bär.
Mascarponeskum
  1. Vispa grädden till hårt skum.
  2. Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Glacerad ananas

Glacerad ananas med mascarponeskum.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Syrligt och sött tillsammans!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Glacerad ananas
1st Ananas, stor
1 1/2dl Socker
Saften av 1 citron
1/2tsk Kanel
1/2tsk Vaniljpulver
Marscarponeskum
2dl Vispgrädde
200g Mascarpone
2tsk Kokossocker
Skal av 1/2 citron
Glacerad ananas
  1. Skala ananasen och skär i 8 skivor.
  2. Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
  3. Låt svalna något.
  4. Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
  5. Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
  6. Servera med mascarponeskum samt färska bär.
Mascarponeskum
  1. Vispa grädden till hårt skum.
  2. Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Glacerad ananas med mascarponeskum
Glacerad ananas
Glacerad ananas med mascarponeskum.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

Glacerad ananas
1st Ananas, stor
1 1/2dl Socker
Saften av 1 citron
1/2tsk Kanel
1/2tsk Vaniljpulver
Marscarponeskum
2dl Vispgrädde
200g Mascarpone
2tsk Kokossocker
Skal av 1/2 citron

Ohjeet

Glacerad ananas
  1. Skala ananasen och skär i 8 skivor.
  2. Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
  3. Låt svalna något.
  4. Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
  5. Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
  6. Servera med mascarponeskum samt färska bär.
Mascarponeskum
  1. Vispa grädden till hårt skum.
  2. Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!