Tomatsallad i burk

Lätt och enkelt att ta med, ät i bilen, i bussen eller på jobbet!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Fiffigt tips, sätt salladen på burk och ta med!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

3 Tomater eller 8-10 körsbärtomater
1 Rödlök
0,5 Burk kidneybönor
Vitvinsettika
Olivolja
Citronsaft
Salt
Svartpeppar
Färsk koriander
  1. Skär tomaterna i små bitar, blanda med de sköljda kidneybönorna, den finhackade rödlöken och häll på passlig mängd med sås. Krydda med salt, svartpeppar och färsk hackad koriander.
  2. Låt stå i kylskåp minst 30 minuter innan servering.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatsallad i burk

Lätt och enkelt att ta med, ät i bilen, i bussen eller på jobbet!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Fiffigt tips, sätt salladen på burk och ta med!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

3 Tomater eller 8-10 körsbärtomater
1 Rödlök
0,5 Burk kidneybönor
Vitvinsettika
Olivolja
Citronsaft
Salt
Svartpeppar
Färsk koriander
  1. Skär tomaterna i små bitar, blanda med de sköljda kidneybönorna, den finhackade rödlöken och häll på passlig mängd med sås. Krydda med salt, svartpeppar och färsk hackad koriander.
  2. Låt stå i kylskåp minst 30 minuter innan servering.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatsallad i burk
Lätt och enkelt att ta med, ät i bilen, i bussen eller på jobbet!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

3 Tomater eller 8-10 körsbärtomater
1 Rödlök
0,5 Burk kidneybönor
Vitvinsettika
Olivolja
Citronsaft
Salt
Svartpeppar
Färsk koriander

Ohjeet

  1. Skär tomaterna i små bitar, blanda med de sköljda kidneybönorna, den finhackade rödlöken och häll på passlig mängd med sås. Krydda med salt, svartpeppar och färsk hackad koriander.
  2. Låt stå i kylskåp minst 30 minuter innan servering.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Värmande batatsoppa med tomat
Batatsoppa med tomat