
![]() |
Vegepanna med två olika sorters kål
Detta är en snabb och näringsrik mat såväl till vardag som fest. Du får ombyte till receptet genom att byta mandlarna till cashewnötter. Bästa resultatet fås med gjutjärnspanna. Passar utmärkt även till ketogen diet.
Vardagsmat som är lätt att tillaga! Detta är den bästa och smakrikaste näringsfulla snabbmaten till stunder då du inte hinner eller har lust att koka.
|
|
![]() |
Vegepanna med två olika sorters kål
Detta är en snabb och näringsrik mat såväl till vardag som fest. Du får ombyte till receptet genom att byta mandlarna till cashewnötter. Bästa resultatet fås med gjutjärnspanna. Passar utmärkt även till ketogen diet.
Vardagsmat som är lätt att tillaga! Detta är den bästa och smakrikaste näringsfulla snabbmaten till stunder då du inte hinner eller har lust att koka.
|
![]() |

Vegepanna med två olika sorters kål
Detta är en snabb och näringsrik mat såväl till vardag som fest. Du får ombyte till receptet genom att byta mandlarna till cashewnötter. Bästa resultatet fås med gjutjärnspanna. Passar utmärkt även till ketogen diet.
2stora skivor | Rödkål |
3-4stjälkar | Grönkål |
1/4st | Zucchini |
1liten | Spetspaprika |
1/4st | Purjolök |
2-3msk | Olivolja |
1/3tsk | Gurkmeja pulver |
Havssalt |
Chili pulver |
1tsk | Kokossocker |
3handfulla | Mandel |
- Värm pannan.
- Mät olivoljan i pannan.
- Ta bort stjälken på grönkålen och skär alla grönsaker ner i pannan.
- Tillsätt mandel och kryddor.
- Stek under omrörning ca 10 min.
- Servera som den är eller med hummus.