Tomaatti-cannelonit
Pasta maistuu monenikäisille ja sitä voi tarjota niin arkeen kuin juhlaan. Tee isompi satsi kerralla ja sinulla on herkullinen ateria lämmitettäväksi!
300g | Canneloni pasta |
1kpl | Kotimainen suippopaprika |
2kpl | Punasipuli |
4kpl | Valosipulinkynsi |
1kpl | Kotimainen punainen chili |
3kpl | Kotimainen San Marzano |
400g | Tomaattimurskaa |
3dl | Vesi |
2rkl | Oliiviöljy |
100g | Juustoraaste |
2tl | Suola |
1mm | Mustapippuri |
1rkl | Sokeri |
1ruukku | Tuore basilika |
- Lämmitä uuni 160 asteiseksi.
- Lämmitä kattila liedellä.
- Lisää kattilaan oliiviöljy, punasipuli, suippopaprika, valkosipuli ja punainen chili.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisiivut ja vesi.
- Keitä muutama minuutti.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Asettele reunalliseen uunivuokaan cannelonit.
- Kaada päälle tomaattiliemi.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista uunissa 30-40 minuuttia.
- Kunnes cannelonit ovat kypsiä.
- Koristele ennen tarjoilua revityllä basilikalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.