Tomaatti-pinaattirullat
Tätä reseptiä ei voi kuvailla ilman että nousee vesi kielelle. Pehmeitä, rapeita, helppoja, nopeita.. nami! Ja täytteenä terveelliset tomaatit ja pinaatti. Näitä voit ottaa välipalaksi mukaan vaikka minne tai tarjoilla vieraille pullien sijaan. Valmista vaikka yhdistyksen myyjäisiin jos sellaiset tulossa! Nyt ei muuta kuin valmistelemaan!
5kpl | Voitaikina levy |
8kpl | Favorino tomaatti |
50g | Tuore pinaatti |
100g | Cheddar juustoraaste |
1kpl | Kananmuna |
1rkl | Oliiviöljy |
- Sulata ensin voitaikina levyt paketin ohjeen mukaan.
- Siivuta Närpiön Favorino tomaatit ohuiksi.
- Aseta voitaikinan toiseen reunaan siivutettuja tomaatteja kahteen riviin.
- Lisää tämän jälkeen päälle tuoretta pinaattia ja cheddar raastetta.
- Rullaa voitaikina tiiviiksi rullaksi ja halkaise se lopuksi keskeltä.
- Asettele rulla öljyttyyn muffinssivuokaan leikkuupinta ylöspäin ja paina sitä kevyesti niin, että se asettuu vuokaan.
- Voitele rullat kanamunalla, jonka rakenne on vatkattu rikki.
- Kypsennä rullia 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kypsiä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.