Kasvisreseptit

Tomaatti-viinirypälepasta

Pasta on ruoka joka yleensä soveltuu kaikenikäisille. Tässä vaihtelua vakipastallesi.
(0)
(533)
Ainesosat
Tulosta
1rsNärpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
300gVihreitä viinirypäleitä
150gSaksanpähkinöitä
50gTuoretta pinaattia
1dlOliiviöljyä
400gBavette pastaa
100gParmesaanijuustoa raastettuna
1ruukkuHienonnettua ruohosipulia
Suolaa
Mustapippuria
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pastat
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Keitetty
Uunissa
Tee näin:
  1. Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
  2. Laita leivinpaperoidulle uunipellille tomaatit ja pestyt viinirypäleet.
  3. Paahda uunissa 12-15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.
  4. Keitä pasta kypsäksi.
  5. Valuta pasta.
  6. Lisää pastan joukkoon pinaatti, paahdetut tomaatit- ja viinirypäleet, saksanpähkinät ja ruohosipuli.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.