Tomaatti-vuohenjuustotorttu
Hemmottele makunystyröitä näillä ihanilla tomaatti-vuohenjuustotortuilla. Näitä voit tarjoilla vieraille kahvin kera tai itse nauttia välipalaksi.

Ainesosat
4kpl | Torttutaikinalevy |
2kpl | Närpiön Vihanneksen tomaatti |
200g | Kova vuohenjuusto |
1kpl | Kananmuna |
Tuore ruohosipuli | |
Tuore basilika |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Välipalat Naposteluruoka Suolaiset leivonnaiset |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Juhla Arkiruoka |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Uunissa Voidaan esivalmistella Leivonta |
Tee näin:
- Aseta uuni 200 asteeseen.
- Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi.
- Asettele taikinalevyt leivinpaperoidulle uunipellille.
- Viipaloi tomaatit ja leikkaa vuohenjuustosta 8 samankokoista kiekkoa.
- Laita tortun keskelle ensin tomaatti ja tomaatin päälle vuohenjuusto.
- Voitele tortut kananmunalla.
- Paista uunissa 10-12 minuuttia.
- Kunnes kypsiä.
- Koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.