Tomaattinen papukeitto
Tomaattikeittoon voi lisätä papuja tai papukeiton voi tehdä tomaattipohjaan. Oli miten oli mutta yhdessä niistä tulee erittäin maittavia. :)
400g | Tomaattimurska |
5dl | Vesi |
2rkl | Tomaattipyré |
1dl | Oliiviöljy |
2kpl | Punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynsi |
2kpl | Närpiön Vihanneksen tomaatti |
400g | Valkopapu, kypsä |
1rkl | Sokeri |
2tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
1kpl | Rosmaariinin oksa |
1ruukku | Tuore lehtipersilja |
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää kattilaan oliiviöljy, hienonnettuna punasipuli sekä valkosipuli ja tomaattipyré.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon tuoreet kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, vesi ja yrtit (rosmariinista lehdet nypittynä ja lehtipersilja hienonnettuna).
- Hauduttele miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Ennen tarjoilua kuumenna keitto ja lisää joukkoon valkopavut.
Tuleeko tomaattiseen papukeittoon 1dl oliiviöljyä?
Kyllä, öljyssä kuullotetaan sipuli.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.