Tulinen vuohenjuustopasta
Tarjoile vehnäoraksien kanssa.
300g | Tagliatelle pastaa |
200g | Tomaattimurskaa |
0,5dl | Oliiviöljyä |
2rkl | Tomaattipyrettä |
200g | Vuohenjuustoa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chiliä |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Punasipuli |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
2tl | Suolaa |
1rkl | Sokeria |
1mm | Mustapippuria |
1ruukku | Vehnäorasta |
- Laita pasta veteen kiehumaan, katso pakkauksesta ohjeet.
- Lämmitä paistinpannu.
- Lisää oliiviöljy ja tomaattipyre pannulle.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää pannulle valkosipuli, punasipuli ja chili.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää tomaattimurska.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta kun se on kypsää.
- Sekoita pasta, tomaatit ja kastike keskenään.
- Paista puhtaalla pannulla vuohenjuustokiekkoihin kaunis väri ja lisää joukkoon.
- Tarjoile vehnäoraksien kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.