Uunikaali
Vaihtelua perunalle ja pastalle? Tässä oivallinen esimerkki siitä että lisukkeita voi hyvinkin vaihdella ja ne voivat olla jopa helpompia valmistaa kuin perunoiden kuorinta.

Ainesosat
| 500g | Punakaali |
| 500g | Valkokaali |
| 100g | Misotahna |
| 2rkl | Suola |
| 2rkl | Sokeri |
| 2rkl | Rypsiöljy |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pääruoat |
| Erikoisruokavalio | Vegaaninen Maidoton Laktoositon Kananmunaton Gluteeniton |
| Kausi | Arkiruoka Juhla |
| Kategoria | Resepti |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Aseta uuni 160 asteeseen.
- Leikkaa kaaleista lohkoja.
- Poista mahdollinen kanta.
- Voitele öljyllä laakea uunivuoka.
- Asettele kaalit vuokaan.
- Ripottele kaaleihin suola ja sokeri.
- Hiero vielä pintaan misotahna.
- Paista kaaleja uunissa 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.
- Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







