Vaahdotettu fetadippi minikurkuille
Dipin pehmeys ja kermaisuus sopii loistavasti kurkkujen rapsakan suutuntuman kanssa. Lisää dipattavaksi myös pieniä tomaatteja tai suippopaprikaa.
2pussi | Närpiön Vihannes minikurkkuja |
300g | Fetajuustoa |
200g | Turkkilaista jogurttia |
2rkl | Oliiviöljyä |
2kpl | Sitruunan mehu ja kuoriraaste |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Pippuri |
- Halutessasi voit lisätä 2 rkl pähkinöitä tai siemeniä rouhittuina (esim. saksanpähkinöitä tai pinjansiemeniä), kourallisen lehtipersiljaa hienonnettuna ja 2 rkl öljyä
- Vaahdota murustettu fetajuusto ja turkkilainen jogurtti kulhossa sähkövatkaimen avulla mahdollisimman tasaiseksi. Lisää joukkoon oliiviöljy koko ajan sekoittaen. Mausta lopuksi sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella, suolalla ja pippurilla.
- Annostele tarjoiluastiaan ja koristele halutessasi lisäämällä päälle öljyä, rouhittuja pähkinöitä tai siemeniä ja hienonnettuja yrttejä.
- Halkaise tai lohko minikurkut ja muut vihannekset ja dippaa fetadippiin!
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.