Kasvisreseptit

Välipalapatukat

Välipalapatukka sekä aikuiselle että lapselle, täynnä kuituja ja terveellisiä rasvoja!
(0)
(288)
Ainesosat
Tulosta
Patukat
1dlSaksanpähkinöitä
1dlcashewpähkinöitä
0,5dlRusinoita
1dlKaurahiutaleita
1dlMantelijauhoja
25gAgavesiirappia
2rklMaapähkinävoita
2rklKookosöljyä
1rklKookoshiutaleita
Päälle
50gSuklaata, 70%
1tlÖljyä
Sormisuolaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Välipalat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kausi
Arkiruoka
Vappu
Vaikeusaste
Vähän vaativampi
Valmistusaika
Yli 60 min
Tee näin:
  1. Sekoita tehosekoittimella saksanpähkinät, cashewpähkinät ja rusinat karkeiksi.
  2. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, mantelijauho, agavesiirappi, maapähkinävoi, kookosöljy sekä kookoshiutaleet.
  3. Laita taikina vuokaan, paina taikinaa niin että siitä tulee tiivis.
  4. Pakasta noin 1 t, leikkaa 8 palaan.
  5. Sulata suklaa vesihauteessa, sekoita joukkoon öljy.
  6. Valuta ohuita suklaajuovia patukoiden pintaan ja ripottele päälle vielä vähän sormisuolaa.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.